Op zoek naar een danskamp tijdens de zomervakantie? Het is de ideale manier om je techniek bij te schaven, leuke momenten te beleven en nieuwe vrienden te maken.

Met de DanceCool danskampen zit je zeker goed! Het maakt niet uit in welke dansschool je danst of als je nog niet danst, iedereen is welkom.
We organiseren elke zomer danskampen aan zee met een topteam van docenten die je de coolste choreografieën aanleren. Je wordt vergezeld door onze superhelden die je het kamp van je leven bezorgen. Meer lezen over onze superhelden? Lees dan dit artikel: De superhelden van DanceCool.

Op danskamp met DanceCool VZW

Logo opdanskamp.be

Danskampen aan zee!

Alle danskampen van DanceCool gaan door aan de zee, meer bepaald in De Panne. Het is er gewoon super leuk! Onze kamplocatie “De Flipper” is voorzien van een danszaal, nette en ruime kamers, afzonderlijke douches en we krijgen er lekker eten. Kortom het is een kindvriendelijke, veilige en afgesloten omgeving, met alle voorzieningen voor een geslaagde kampweek.

Kamers
Er zijn 6 kamers van 8 personen, tijdens de inschrijving kun je opgeven met wie je op de kamer wil liggen. Jongens en meisjes slapen afzonderlijk.

Omgeving
Flipper ligt op een boogscheut van het strand, aangrenzend aan de kampplaats liggen de duinen en het bos van De Panne.

Keuken
De keuken houdt rekening met allergieën en dieetvoorkeuren. Zo kan je kiezen tussen normale maaltijden, vegetarisch of halal bereidingen.

Onze aanpak?

Geen leeftijdsgroepen, maar gepersonaliseerde begeleiding, daar streven we naar.
Op onze kampen zijn altijd twee niveau’s:

  • Open level: Ons eerste niveau heet open level, dit niveau staat open voor alle dansers.
  • High level: is het meeste geschikt voor gevorderde- en ervaren wedstrijddansers. Verwacht uitdagende oefeningen en een stevig lestempo!

*Op het fun- en danskamp is er geen niveauindeling.

geld terug garantie

Meer informatie over onze danskampen

www.opdanskamp.be is onze mini-site speciaal opgericht voor onze danskampen, daar kun je veel meer informatie vinden. Wil je meer weten over onze kampen, bezoek dan zeker onze mini-site.

Aanbevolen danskampen

Je moet ons niet op ons woord geloven, onze Facebook pagina staat vol leuke recensies van deelnemers die er de tijd van hun leven hadden.

Top ervaring voor Flore , zowel het dansen de spelletjes , de leuke tijd met vriendinnen en zeker en vast ook de fuif . Allemaal door top moni’s in elkaar gestoken . Deze topper staat vast en zeker terug op de agenda voor volgend jaar .

Cindy V.

Het was een top disco/showdance kamp 2019 bedankt aan femke,ymke,kelly,thijs,kevin

Lore T.

Met een klein hartje vertrok Lise op disco kamp maar ze vond het er super , heel veel nieuwe danspassen geleerd , leuke spelletjes gespeeld , lekker eten, … Volgend jaar wil ze opnieuw mee 🙂 Bedankt Femke , Kevin , Ymke, Thijs en Kelly !!

Inge S.

Turn en danskamp was fantastisch. Amélie heeft een heel mooie week beleefd.We zagen onmiddellijk aan haar dat ze straalde. Een hele week ondergedompeld worden in haar hobby en dan nog eens heel veel nieuwe vriendinnetjes leren kennen. Ook de activiteiten, moni’s en de accommodatie waren top! Jullie hebben dat schitterend gedaan. Ze kijkt al uit naar volgend jaar

Johan V.