Top 10 apps voor dansers (Update 07/11/2017)

Als het gaat om smartphone applicaties, zijn er geweldige apps voor dansers maar helaas ook apps die het downloaden niet waard zijn.
Dus zocht DanceCool de leukste apps die jou als danser/choreograaf het leven makkelijker maken.

De meeste dans gerelateerde apps hebben een kleiner publiek en zijn daardoor niet zo goed vindbaar. Op de Apple app store staan momenteel 1.400.00 apps terwijl er op google play 1.430.000 applicaties beschikbaar zijn, we zijn er dus even mee bezig geweest!

Maar uiteindelijk hebben we een hele leuke selectie gemaakt van onze top 10 apps voor dansers (Iphone en Android), sommige apps hadden we reeds zelf staan, anderen vonden we dan weer terug na heel wat uren zoeken.

Onze collectie dans-apps bevat zowel gratis, als betalende apps, maar ondanks hun lage kostprijs zijn ze toch de moeite waard.
Als je zelf nog leuke toffe apps kent die het leven van een danser veel makkelijker maken, vul gerust de lijst aan door te reageren op dit bericht of stuur ons een e-mail of Facebook bericht.

Wat kan je verwachten

  • Een app om muziek te vertragen/versnellen/ques activeren
  • Apps om muziek te herkennen, ontleden, tellen, verkennen en mixen
  • Apps voor choreografen, dansers en dansscholen
  • Apps die je leren dansen en voor extra uitdagingen zorgen
  • Link naar de downloadpagina
  • 10 apps voor zowel Apple als Android
#list-style-5f6e0f13c091b ul li:before { font-family:FontAwesome; content: "\\f00c"; color:#f97352 }

Deze inhoud is voorbehouden voor leden van Dancecool.

18.708 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter

dansschool kiezen Belgiƫ
Warning: Use of undefined constant essb_rs_mailform_code - assumed 'essb_rs_mailform_code' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/plugins/easy-social-share-buttons/lib/core/resource-snippets/essb_rs_code_mailform.php on line 56

Deel dit met een vriend