• 3 April 2017 08:00 - 5 April 2017 17:00

Pilates is een reeks van oefeningen gericht op het ontwikkelen van spierkracht, stabiliteit en flexibiliteit in het lichaam. Via doordachte oefeningen train je je power-house: buik-, rug-, bil- en dijspieren. Je krijg een betere lichaamshouding, sterkere buik-en rugspieren, een verhoogde soepelheid en meer energie.

Pilates werd ontwikkelt door Joseph Pilates in het begin van de 20ste eeuw. Hierbij werden enkele elementen uit de Hatha Yoga en Body Building met elkaar vermengd.

Gedreven door de passie van bewegen en verandering heeft Pierre Taboureau door verschillende vormen van bewegen en sporten, waaronder 12 jaar Hatha yoga, een integrale bewegingspraktijk opgebouwd die creatief zoekt naar de meest efficiënte en gezonde manier van bewegen. Pierre volgde 3 jaar les in Amsterdam aan het Bharata yoga-instituut van Gert Van Leeuwen, de auteur van diverse yogaboeken en liep nog eens twee jaar stage.
Meer info www.atlascentrum.be

Voer hier een beschrijving in…

Locatie

locatie  

Adres
Hurstweg 8, Gent, Oost-vlaanderen, 9000, België

621 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223