• 3 april 2017
    08:00 - 17:00

Met tomeloze energie en positive vibes neemt Annie Brosteau je mee in een choreografie waarbij je kennis maakt met een mengeling van stijlen en de typische creativiteit die haar eigen is.

We dansen op Afrikaanse populaire muziek een mix van Hip Hop, Ragga, Afrikaanse dans, … Ambiance verzekerd en een niet te missen dans-explosie!!!

Annie Brosteau startte al zeer jong met Hedendaagse dans, maar werd gespot door een Hiphopgezelschap. Met dit team doorkruiste ze België, Turkije en Congo en verdiepte ze zich in Hiphop waarbij de stijl van Janet Jackson en Paula Abdul haar inspireerden. Dankzij haar Afrikaanse roots, realiseerde ze zich geleidelijk aan dat Afrikaanse muziek echt een geschikte energie was voor haar, dus verdiepte ze zich in deze intense dansvorm en integreerde de codes en emoties van de Afrikaanse dans. Via het project “Femme tous simplement”, geregisseerd door Dobet Gnahore, ontdekte ze de mix van Afrikaanse en hedendaagse dans.

Ze maakte naam met haar vlammende dansimprovisaties samen met danspartner Marcia Gudo bij concerten van ‘Afro Beat’ van Kologbo Oghene, voormalig lid van Fela Kuti.
Met het project ‘Afro Celt Sound System’ (dat wereldwijd toert met muzikanten van alle stijlen: viool, kora, doedelzakken, platina, fluit, elektrische gitaar, …) opende ze de deuren van haar creativiteit met een explosie van genres.

Voer hier een beschrijving in…

Locatie

locatie  

Adres
Hurstweg 8, Gent, Oost-vlaanderen, 9000, België

640 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223