• Workshop Lesley Reflectionz
    21 augustus 2015
    19:30 - 21:30

◆◆◆ WORKSHOP LESLEY REFLECTIONZ (UK) ◆◆◆

De zomervakantie loopt op zijn einde en het nieuwe dansjaar staat voor de deur. Binnenkort vliegen we er dus weer helemaal in! Om de draad terug wat op te pikken organiseert The Spot vzw een unieke workshop met Londense danser en choreografe Lesley Reflectionz!

Lesley studeerde aan The Brit School en is CEO van Reflection en lid van Boadiceo & B Supreme. Ze is een veelzijdige artiest die zich vooral richt op Afrikaanse dans, House, Hiphop & Heels. Haar dans bracht haar al over heel de wereld voor opdrachten zoals Arena, Wembley, Fuse ODG, China Tour, Just Dance Marokko Tour, MTV, Genius Film, Street Dance 3D, V Festival … Momenteel geeft ze les in verschillende dansstudio’s in Londen.

Op vrijdag 21 augustus komt ze helemaal van Londen om haar kennis en ervaring met ons delen en dit in een workshop Afro House en High Heels! Voor zij die de High Heels les willen volgen, vergeet zeker niet om schoenen met hoge hakken mee te brengen.

◆◆◆ PRIJS ◆◆◆

€/class 10

◆◆◆ LOCATIE ◆◆◆

Planeet Mars
Land van Waaslaan 78
9000 Gent

Locatie

locatie  

Adres
Land van Waaslaan 78, Sint-Amandsberg, Antwerpen, 9040, België

964 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223