• Kampperiode
    10 July 2016 19:00 - 15 July 2016 18:00

Bij splashdance is elegantie het codewoord. Je maakt kennis met het prachtige synchroonzwemmen, een sport waarbij lenigheid, uithoudingsvermogen en lichaamsbeheersing heel belangrijk zijn. Je leert de basishoudingen in het water, oefent op drijf-, zwem- en duiktechnieken en werkt naar het eind van de week een dans uit. Het dansen zetten we nadien op het droge verder. Er komen verschillende populaire dansstijlen aan bod.

Qua recreatiemogelijkheden heeft De Nekker zowat alles in huis. Een volledig verkeersvrij en groen domein, een enorme vijver met zwemzones en strand, een gloednieuw overdekt zwembad, tal van speeltuinen en klimtuigen, sportvelden, skateramps,… je vervelen lukt hier gewoon niet! Het moderne sporthotel waar we verblijven ligt centraal in dit domein, middenin een groene en verkeersvrije omgeving. De grote kamers hebben een uitgekiende indeling die voldoende privacy garandeert. Alle kamers hebben eigen sanitair. Voor de lekkere maaltijden kunnen we in het restaurant van het complex terecht.

Locatie

locatie  

Adres
Nekkerspoel-Borcht 19, Mechelen, Antwerpen, 2800, België

1.074 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223