• 16 februari 2019
    20:00 - 21:30

Kom naar onze workshop op 16 februari waarin je kennismaakt met de bewegingstaal van de sensuele salsa, dé partnerdans bij uitstek. Salsa-ervaring is niet nodig!

Salsa is van Cubaanse oorsprong en heeft daar een zeer volks karakter. Salsa is geen statische stijl maar legt de nadruk op beweging. Dat betekent ook dat er geen vaste volgorde is waarin wordt gedanst. De man leidt de dans en bepaalt aan de hand van de muziek de figuren. De man leidt de vrouw en laat daarbij ruimte voor de sensuele en subtiele bewegingen van de vrouw. Zo wordt Salsa een avontuurlijk, vrolijk spel van leiden en volgen maar ook wel een dans van verleiden…

Daniel leert je de authentieke, pure, onversneden Cubaanse Salsa. Hij geeft les op een gestructureerde manier met de nodige persoonlijke aandacht. Hij is een ongelofelijk goede dansleraar en choreograaf.

Salsa is een partnerdans.

Heb je een danspartner: per koppel 1 inschrijvingsformulier invullen en 1 betaling per koppel uitvoeren aub.

Heb je geen danspartner? Stuur ons een e-mail, we plaatsen je op de wachtlijst tot we je kunnen matchen aan een andere danser zonder partner.

Meer info en inschrijven: https://www.ledenbeheer.be/p/1334#20777-salsa-workshop-valentijn-editie-

 

Locatie

locatie  

Adres
Ketelbuiserstraat 170, Lichtervelde, West-vlaanderen, 8680, België

289 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223