• Kampperiode
    16 August 2017 09:00 - 18 August 2017 17:00

We putten in deze dansstage uit 2 stijlen: Modern en Jazz. De bewegingen van Modern ontspringen van binnenuit en vertrekken vanuit de grond. Horizontale lijnen en lagere bewegingen zijn kenmerkend. De jazztechniek kenmerkt zich door het geïsoleerd bewegen van lichaamsdelen (hoofd, schouders, bekken) en veel bewegingen met licht gebogen benen. Kenmerkend voor Modern Jazz zijn de vaak strakke en energieke bewegingen, die als accenten van de dans samenvallen met de accenten en/of beat van de muziek. Dit maakt de stijl zeer geliefd in musical, film en televisie (show/musicaldans).

In deze stage gaan we samen werken naar een eind choreografie toe, die we op vrijdag om 16u laten zien aan iedereen die maar wil komen kijken!
Het thema voor deze stage is “contact”, het is immers een belangrijk onderdeel bij dans. Er wordt techniek en materiaal aangereikt, maar er zal ook met opdrachtjes gewerkt worden, zodat je op 3 dagen tijd uitgedaagd wordt om zelf iets kan creëren.

Ben je heel nieuwsgierig naar hoe deze stage jou kan verrijken en heb jij de danskriebels te pakken kom dan zeker meedoen!

Bieke heeft al van jong af aan een grote passie voor dans. Ze genoot een opleiding aan de Koninklijke Balletschool in Antwerpen en daarna aan MuDa. Inmiddels studeert ze voor docent dans aan de Fontys in Tilburg. Ze houdt van leergierige leerlingen die een open houding hebben om te leren en te ontdekken.

Locatie

locatie  

Adres
Hurstweg 8, Gent, Oost-vlaanderen, 9000, België

851 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223