• Kampperiode
    17 July 2017 09:00 - 20 July 2017 17:00

Onderhuids

Je knijpt je ogen dicht en lacht het uit als ik je rug aanraak.  We springen en duiken en staan plots stil.  Je borst bonkt… Onderhuids en van kop tot teen is alles met elkaar verbonden via onzichtbare banen en buisjes.  Je lichaam lijkt wel een levendige stad, vol energie!  En we dansen op de heftige kadans van het hart.  De patronen van ons lichaam geven richting.

Een danskamp waarbij gefocust wordt op de gewaarwordingen in het lichaam, waardoor je lekker in je lijf komt zitten! Een rijke ervaring voor kinderen van 1ste tot 3de leerjaar.

Laura Zuallaert is een creatieve duizendpoot: naast dans, studeerde ze ook fotografie en film. Nu is ze fotografe en documentairemaakster met een groot hart voor dans. Ze maakte films in Peru, Israël, Jordanië en Brazilië.
Haar tweejarige dansopleiding volgde ze bij Roxanne Huilemand in Brussel. Voor de Warande in Turnhout en danscentrum Jette maakte ze een dansvoorstelling voor en met kinderen, en gidste een jaar bij Art Basics for Children. Telkens vormen beelden het uitgangspunt voor dans en beweging.

Locatie

locatie  

Adres
Hurstweg 8, Gent, Oost-vlaanderen, 9000, België

604 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223