• workshop jazz
    10 februari 2018
    14:30 - 19:00

WORKSHOP JAZZ-HEDENDAAGS

AUDREY PASCAL

Audrey Pascal studeerde jazz techniek in Parijs, won verschillende wedstrijden en begon in Montpellier (Fr) een professionele hogere dansopleiding, waar ze haar diploma leerkracht dans behaalde. Ze keerde terug naar Parijs en werd aangenomen in Ballets Jazz Art, onder leiding van Raza Hammadi en later bij Radhiofolio dance compagnie met Katto Ribeiro, hedendaagse jazz. Ze werkte ook met Serge Keuten en in een Afro-hedendaagse compagnie in Brussel. Ze werkte hard aan de hedendaagse techniek en werd choreografisch assistente voor de compagnie Belg’Art voor “Qui bent tu ?”. Audrey deed mee aan verschillende festivals in Berlijn en Frankrijk met haar eerste stuk “Pieces of Life” en haar solo “I’m not an ewe”.
Zij begon met lesgeven in 2003 in Parijs, later in 2006 ook in Brussel, Antwerpen, Leuven, Waver en Namen.

Audrey is een sterke, gegradueerde pedagoge en slaagt erin om via de techniek haar leerlingen te laten genieten van en plezier te hebben in dans. Haar stijl, gemengd jazz techniek en hedendaags, resulteert in een authentiek modern jazz stijl. Door haar podiumervaring begrijpt ze het artistiek gedeelte van dans, zij deelt die ervaring en geeft sleutels aan haar dansers om vooruitgang te boeken en hun eigen expressie te vinden binnenin zichzelf.

14u30-16u: 12-15 jaar met ervaring
16u-17u30: 16+ jaar gevorderd niveau, les
17u30-19u: 16+ jaar gevorderd niveau, choreografie

prijs voor 1u30 les: €12 (lid) / €16 (niet-lid)
prijs voor 3u les: €20 (lid) / €30 (niet-lid)

Inschrijven:
https://www.vzwbeheer.be/vzwbeheer/form/inschrijving.php?c=uDxV63D4nVfOczC

Dansstudio Crescendo
’t Hasseltkiezel 19, 3960 Bree

Locatie

locatie  

Adres
't Hasseltkiezel 19, Bree, Limburg, 3960, België

599 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223