• Kampperiode
    26 August 2016 18:00 - 28 August 2016 19:00

NIEUW!! Dansstudio Scintillare organiseert deze zomer voor het eerst een INTERNE ZOMERDANSSTAGE voor JONGEREN & VOLWASSENEN!

WANNEER? Van. vrijdagavond 26/08 t.e.m. zondagavond 28/08/2016.
WIE? Voor jongeren en volwassenen vanaf het 3e middelbaar met een sterke dansbasis (intermediate + advanced level) (14+)
WAAR? Sportacentrum, Geneinde 2, 2260 Tongerlo.
DAGINDELING? Vrijdagavond komen we ’s avonds aan in het Sportacentrum waar de dansers meteen hun spullen kunnen gaan afzetten op de kamers, daarna starten onze 1e avond meteen met een intensieve dansles! Tijdens deze interne zomerdansstage komen er verschillende dansstijlen aan bod waaronder Jazzdance, Modern/Hedendaagse dans en Hip hop/Streetdance. Het belooft een intensieve dansstage te worden om iedereen klaar te stomen voor een nieuw dansseizoen, of gewoon voor iedereen die zin heeft om een weekend intensief te dansen! Het is een interne dansstage dus maaltijden en overnachtingen zijn voorzien in het Sporta-centrum.
Meer informatie volgt binnenkort op onze website: www.dansstudioscintillare.be
MEEBRENGEN? toiletgerief, danskleding (meerdere outfits voor de vele uren dans), propere danssneakers die enkel binnen gedragen worden, slaapgerief, wat zakgeld voor in de cafetaria, voldoende flesjes water, eventueel wat extra snacks voor tussendoor of ’s avonds.
PRIJS? meer informatie binnenkort op onze website: www.dansstudioscintillare.be
START INSCHRIJVINGEN? vanaf 1 februari 2016
INSCHRIJVEN bij/via? E-mail sturen naar [email protected] met daarin naam + geboortedatum danser, adres en gsmnummer + vermelding ‘interne zomerdansstage augustus’
Opgelet: De inschrijving is pas volledig nadat je een bevestigingsmail ontvangen hebt en de betaling gebeurd is. Wees er op tijd bij, want onze danskampen zijn meestal snel volzet!!

Iedereen is meer dan welkom!

Locatie

locatie  

Adres
Sparrenstraat 12, Rotselaar, Vlaams-brabant, 3110, Belgiƫ

1.337 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223