• Kampperiode
    28 april 2017
    08:00 - 17:00

Tijdens het danskamp neemt Saïdjah je mee in de zonnige wereld van de Flamenco. Vamos a bailar. Ja,… we gaan veel dansen! Maar ook Spaanse woorden leren en de Flamenco tradities beter leren kennen, een typische tapa maken en knutselen. Ons leren opmaken als een echte Bailaora (Flamencodanseres) én ons eigen Tablao (feest) organiseren hoort er natuurlijk ook bij!

Saïdjah “La Zambra” geeft al jaren lessen Flamenco in Danshuis De Ingang, van kleuters tot volwassenen. Ze trok na haar middelbare studies naar Sevilla om haar passie uit te diepen. Ze studeerde er aan meerdere flamenco-scholen. Kenmerkend voor Saïdjah zijn klassevolle sensualiteit, elegantie, professionalisme en een krachtige expressie. Ze stond als soliste op vele prestigieuze Vlaamse podia zoals De Roma (Borgerhout), Handelsbeurs (Gent), NTG Gent en als gastdanseres op het groot podium van Dranouter festival en Sfinx.

Ter info
– Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we ’s middags in het gras vlak bij de dansschool.
– Gratis opvang van 8u30 tot 9u00 en van 16u30 tot 17u.

Voer hier een beschrijving in…

Locatie

locatie  

Adres
Hurstweg 8, Gent, Oost-vlaanderen, 9000, België

599 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223