• Kampperiode
    31 July 2017 09:00 - 4 August 2017 17:00

Elke dag ontdekken we een nieuw land met verschillende soorten muziek en dansjes, we knutselen en spelen er op los. De kleuters krijgen elke dag een ander verhaaltje, een dansje, een knutselmoment, een spel en een muziekje die de sfeer van een ander land weergeeft. Zo krijgen ze een heel gevarieerde en spannende week! We sluiten het kamp af met een toonmomentje.

In 1998 studeerde Tascha Peeters aan de Gentse Universiteit af als licentiate en aggregate in de Kunstwetenschappen en begon ze te werken op de dienst publiek en communicatie van het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst. Daarnaast stond ze ook enkele jaren voor de klas als leerkracht manuele expressie in een Gentse basisschool.

Kinderen op een speelse en leuke manier in contact brengen met actuele kunst én kunsteducatie op school en in het algemeen stimuleren met frisse projecten is wat ze elke dag (al bijna 10 jaar) met veel enthousiasme doet. Op eenzelfde manier wil ze kinderen die graag dansend door het leven gaan tijdens de lessen het dansvirus doorgeven.

Na jaren van kickboxen nam Tascha haar liefde voor de dans terug op en geraakte ze helemaal in de ban van flamenco. Ze ging intensief lessen volgen bij verschillende docenten en ze nam deel aan stages en workshops in België en Spanje. Sinds 2006 danst ze ook in de groep Eso Es.

Locatie

locatie  

Adres
Hurstweg 8, Gent, Oost-vlaanderen, 9000, België

627 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223