• Kampperiode
    18 July 2016 09:00 - 22 July 2016 16:00

Wat? Van maandag t.e.m. vrijdag oefenen we verschillende choreografieën. In de voormiddag worden we ondergedompeld in de dansante wereld en in de namiddag doen we sport en spel. Op vrijdag is er een slotmoment en tonen we aan alle (groot)ouders, broers en zussen wat we de voorbije week geleerd hebben.

Wanneer? van maandag 18 t.e.m. vrijdag 22 juli 2016, telkens van 9u tot 16u (er is telkens een uur voor en na de start van de activiteiten gratis opvang voorzien)

Waar? Turnzaal van GBS ’t Centrum te Rotselaar

Voor wie? Jongens en meisjes van het 1ste tot en met het 6de leerjaar. Ook teens van het de eerste graad secundair zijn nog welkom!

Prijs? €70 voor de hele week (verzekering inbegrepen). Breng een attest van uw mutualiteit binnen, zodat u nog een deel van de kostprijs kunt terugkrijgen via uw ziekenfonds. Voor kinderen tot 12 jaar wordt er ook een fiscaal attest verzonden.

Inschrijven? Stuur een mailtje naar [email protected]

 

Locatie

locatie  

Adres
Kapelstraat 45, Rotselaar, Vlaams-brabant, 3110, België

1.346 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223