• Kampperiode
    23 August 2015 19:00 - 28 August 2015 18:00

J-Begint het bij jou te kriebelen als je de dansers in So you think you can dance, Fame of Step Up ziet? Dan hebben wij het perfecte medicijn voor jou… dancefever! Ervaren lesgevers leren je de nieuwste, coolste danspasjes in hip-hop, new style, clipdance, streetdance, jazzdance,… Doe mee en word een ster op die dansvloer!Rope skipping biedt je daarnaast nog meer spektakel. Bij deze variant op het klassieke touwtje springen zijn gevoel voor coördinatie en ritme van belang want in groep door twee touwen tegelijk springen lijkt makkelijker dan het is.

Overnachten doen we in de J-Club. Die ligt in het hartje van de Westhoek, middenin een uniek duinlandschap, op slechts een kwartiertje stappen van strand en zee. Het hotel beschikt over een gevarieerde keuken, veel ontspanningsmogelijkheden en moderne vierpersoonskamers, elk met een eigen badkamer.Het vakantieverblijf heeft ook nog tennis- en beachterreinen, een speeltuin, ruime lokalen voor allerlei toffe activiteiten,… J-Club heeft alles in huis voor een prachtige en unieke vakantie aan zee!

Locatie

locatie  

Adres
Blauwe Distelweg 2, De Panne, West-vlaanderen, 8660, België

1.435 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223