• Kampperiode
    31 July 2017 09:00 - 4 August 2017 17:00

We gaan op superheldenkamp!
We spelen, knutselen, tekenen, dansen, en bedenken de superheld(in) die we zelf graag willen zijn! We bouwen samen aan ons superheldenkamp en ons superheldenstandbeeld en we verzinnen onze eigen ritmische muziekjes. Welke superheld wordt jij?

Een uniek dansant, kunstzinnig, creatief en muzikaal kamp voor kinderen van 1ste tot 3de leerjaar. Danspassen en technieken worden aangeleerd die ze gebruiken in zelfgemaakte dansjes, ritme-gevoel wordt geoefend en verbeelding wordt aangescherpt en in beelden omgezet.

Reintje Callebaut heeft een beeldende opleiding, danst al meer dan 25 jaar, en geeft al bijna evenlang dansles aan groot en klein. Haar specialiteit is Afrikaanse dans, een zeer beeldrijke danstaal, maar ze proefde van tal van andere disciplines en houdt erg veel van dansimprovisatie en – expressie. Ze geeft al meer dan 10 jaar Dans en Ritme aan kinderen (2de kleuterklas tot 6de leerjaar) in Danshuis De Ingang (waar ze ook vaste medewerker bij is) en heeft heel veel ervaring hoe je met kinderen unieke ervaringen creëert.

Locatie

locatie  

Adres
Hurstweg 8, Gent, Oost-vlaanderen, 9000, België

634 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223