• Kampperiode
    12 July 2015 19:00 - 17 July 2015 18:00

Begint het bij jou te kriebelen als je de dansers in So you think you can dance, Fame of Step Up ziet? Dan hebben wij het perfecte medicijn voor jou… dancefever! Ervaren lesgevers leren je de nieuwste, coolste danspasjes in hip-hop, new style, clipdance, streetdance, jazzdance,… Doe mee en word een ster op die dansvloer!

Het moderne sporthotel waar we verblijven ligt centraal in het Sport- en Recreatiedomein De Nekker, middenin een groene en verkeersvrije omgeving. De grote kamers hebben een uitgekiende indeling die voldoende privacy garandeert. Alle kamers hebben eigen sanitair. Voor de lekkere maaltijden kunnen we in het aanpalende restaurant terecht, terwijl we ’s avonds een knusse zithoek met TV en video ter beschikking hebben.

Qua recreatiemogelijkheden heeft De Nekker zowat alles in huis. Een volledig verkeersvrij en groen domein, een enorme vijver met zwemzones en strand, een gloednieuw overdekt zwembad, tal van speeltuinen en klimtuigen, sportvelden, skateramps,… Vervelen zal je je hier zeker niet doen!

Locatie

locatie  

Adres
Nekkerspoel-Borcht 19, Mechelen, Antwerpen, 2800, België

1.257 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223