• Kampperiode
    21 August 2017 08:00 - 25 August 2017 17:00

Deze dansstage is bedoeld voor gedreven B-Boys, geboortejaar ca. 2007-2001, die minimum 3 jaar ervaring en een goed niveau hebben. Als je de ervaring mist en je denkt dat je toch mee kan doen, mail ons !

De dansstijl van Karim Kalonji lijkt het best op een originele, beetje Amerikaanse dansstijl. Karim heeft zijn eigen stijl en deze lijkt eigenlijk niet van hier. In zijn jeugd heeft hij veel gezocht naar de oorsprong van zijn cultuur Hip Hop. Zo heeft hij veel kennis uitgewisseld met ‘anciens’ of ‘old schoolers’ in verschillende landen en niet enkel met dansers. Pas later in zijn leven is hij in contact geraakt met Hip Hop. Karim vormde zijn visie van de discipline Hip Hop cultuur door te geloven dat het zeer belangrijk is respect te  kunnen opbrengen voor de andere disciplines.

Zijn manier van lesgeven steunt op het aanleren van basics. Wat Karim vooral aanleert aan jongeren is dans en geen trucjes. Met een goeie dosis basics en fundamentals kan je jezelf dingen aanleren door observatie, creativiteit en uitwisseling.

Wil je eens zien wat Karim met deze oorspronkelijke stijl bedoelt? Ga dan zeker eens kijken naar de leden van de legendarische Rocksteady Crew and Storm, de grandfather van de Duitse scène en ook Europa. Hoe ouder het beeldmateriaal, hoe dichter bij de bron.

Locatie

locatie  

Adres
Hurstweg 8, Gent, Oost-vlaanderen, 9000, België

588 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223