• Kampperiode
    28 april 2017
    08:00 - 17:00

Rajasthan (noord-west India), het land van de maharaja’s en de maharani’s wordt onze bron van inspiratie. We gaan klassiek, maar evengoed zigeuner en Bollywood en gieten alles in een verhaal. We gaan aan de slag met henna en maken onze eigen bindi. Er staat ons een gevarieerde, leerrijke, kleurrijke en vooral toffe 3-daagse te wachten.

Maya Sapera was 6 toen ze voor de eerste maal op podium stond met Indische tempeldans en 16 toen ze begon te doceren. Hetzelfde jaar werd ze laureaat van de wedstrijd beste Belgische danssolo en deed ze haar arangetram (soort eindexamen voor Indische Tempeldans). Sindsdien veroverde ze als danseres, choreografe en lerares binnen- en buitenland. Ze had zelfs de eer in het land van herkomst, India, met succes onthaald te worden. Ze heeft het geluk gehad om sinds 2002 met Indische muzikanten (zoals Mahabub Khan) samen te werken. In België danste ze reeds voor Alain Platel, en voor Sidi Larbi Cherkaoui. Ondertussen richtte ze de Bollywood dans- en muziekgroep ‘Gori Kadance Orchestra’ op.

Locatie

locatie  

Adres
Hurstweg 8, Gent, Oost-vlaanderen, 9000, België

620 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223