• Burlesque Choreo
    10 april 2017
    08:00 - 17:00
  • Burlesque striptechnieken
    11 april 2017
    08:00 - 12:00

Hou je van de Moulin Rouge? Met hun prachtige groepsdansen, classy en sexy? Overal veren en glamour, biedt deze retro showstijl een glinsterende en kleurrijke cocktail van show, komische accenten, sexy kostuums en elegante striptease.
In deze workshop leer je een leuke sexy routine à la Moulin Rouge, waarin kleine elementen van striptease zitten, dit alles in een veilige omgeving waar je je innerlijke diva kan ontketenen. Er is geen volledige striptease tijdens deze workshop!

Lien Dereere, alias Lady Elina was op zoek naar een nieuwe vonk, een nieuwe passie in het leven en toen ontdekte ze ‘burlesque’… Ze ging in Nederland en Frankrijk cursussen volgen en werd geschoold door enkele van de grootste performers van Europa (Deena Ray, Cherry Shakewell, Banbury Cross, Wonder Titty Twister, Bettsie Bon Bon) en slaagde er in een geheel eigen stijl te ontwikkelen in performen en lesgeven. Plezier, vrouwelijkheid en veiligheid zijn cruciaal bij haar manier van lesgeven. Na succesvolle lessenreeksen in Brugge, geeft ze sinds kort ook les in Kortrijk en in Gent.

Naast lesgeven houdt Lady Elina zich vooral bezig met het samenstellen en producen van kleine en grote burlesque shows en evenementen. Van een roaring twenties pop up bar, over een sexy fotobooth tot avondvullende voorstellingen in schouwburgen en culturele centra.

Locatie

locatie  

Adres
Hurstweg 8, Gent, Oost-vlaanderen, 9000, België

546 x bekeken
Recente blogberichten

Reageer op dit bericht

Typ hier wat je zoekt en druk daarna op enter


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/danseven/public_html/dancecool.be/wp-content/themes/jupiter/footer.php on line 223